NISSAN JUKE poziva na druženje 1:1
Odvezi novi Nissan Juke, coupé crossover sa bogatom opremom i inteligentnom tehnologijom. Novi Juke donosi uzbudljiviju i sigurniju vožnju! 0% kamate i 5 godina garancije.

Pozivamo vas,

da nas posetite u Nedelji otvorenih vrata od 09.11 do 16.11.2020 u našem Nissan prodajnom salonu na adresi Zrenjaninski put 12 u Novom Sadu

Novi Nissan Juke coupé crossover

IZUZETNO UPEČATLJIV COUPÉ

Oštre linije, dramatičan izgled svetla, intrigantni dizajnerski akcenti, 19″ aluminijumske felne i karakterističan plutajući krov. Novi Nissan JUKE je izuzetno upečatljiv, a zahvaljujući elegantnom aerodinamičkom dizajnu klizi kroz vazduh u potpunoj tišini i pritom štedi na gorivu.

Otkrijte dizajn i tehnologije novog vozila #JUKE, Nissanovog malog SUV-a. Provozajte novi #NissanJuke, coupé crossover sa bogatom opremom i inteligentnom tehnologijom. Ponesite sa sobom novo iskustvo i #Nissan znak pažnje.

TEHNOLOGIJA KOJA VRAĆA SAMOPOUZDANJE

Nissanova inteligentna mobilnost donosi potpuno novi način vožnje. U novom Nissanu JUKE, vozićete sa više sigurnosti i biti povezaniji sa svetom oko vas.

S obzirom na trenutnu situaciju povodom COVID19 zamolili bih vas da zakažete vaš termin 1:1 , kako bi smo uz sve mere mogli uživamo u vožnji i izbegnemo stvaranje gužvi.

Telefoni za zakazivanje :

Valentina Jokic

📲064 64 32 550

Vladimir Ris

📲064 64 65 152

Podelite objavu

Još objava